Wilona behaalt 1e prijs op concours te Wijchen

Op zondag 24 november is Muziekvereniging Wilona op concours geweest in Wijchen. Een concours is een muziekwedstrijd waar punten te verdienen vallen voor de manier waarop muziekstukken worden gespeeld.

Wilona heeft deelgenomen met het volgende programma:

  • Pacific Dreams
  • Clouds
  • A Musical Fantasy
  • Skyfall

Tijdens een zeer goede en solide uitvoering van de werken heeft Wilona nog maar eens laten horen waartoe ze in staat is. De mening van het aanwezige publiek was dan ook zeer positief. Dat dit inderdaad zo was, werd later op de middag onderstreept door de jury die Wilona voor het verplichte werk 81,17 punten toekende en voor de rest van het programma 79 punten. Het gemiddelde was 80,09 punten hetgeen goed was voor een 1e prijs.

Na terugkomst in Helenaveen hadden we met z’n allen nog een gezellig samenzijn in De Gouden Helm, waar we terug konden kijken op een geslaagde en enerverende dag.

Tijdens ons Kerstconcert op zondagmiddag 22 december willen wij als vereniging hier voor alle inwoners van Helenaveen nog aandacht aan geven.

Bestuur, leden en dirigent van Wilona willen langs deze weg iedereen bedanken die op wat voor wijze dan ook hebben bijgedragen aan het behaalde resultaat.